Trahecon. Samen hogerop

Trahecon benut haar innovatief vermogen om nieuwe, duurzame producten te ontwikkelen, slimme modulaire constructies te ontwerpen voor snellere productie en montage, en de veiligheid voor monteurs en eindgebruikers te optimaliseren. We blijven continu verbeteren, zodat onze gestroomlijnde processen onze opdrachtgevers nog beter ontzorgen.

Visie

In 2034 telt Nederland ruim 19 miljoen inwoners, wat de vraag naar aantrekkelijke stedelijke woningbouw enorm vergroot. Met 1 miljoen nieuwbouwwoningen, 2,5 miljoen renovaties, en de transformatie van leegstaande kantoorgebouwen tot woonruimte, is de bouwopgave gigantisch.

Tegelijkertijd kampt de sector met personeelsschaarste en de complexiteit van stedelijk bouwen. Daarom is er meer dan ooit behoefte aan specialistische bedrijven die snel, effectief en met de hoogste kwaliteit kunnen bijdragen aan productinnovatie, engineering, projectleiding, productie en montage. Hiermee ontzorgen wij de bouwer en maken ze toekomstbestendige woningbouw mogelijk.

Missie

Trahecon in Waalwijk is sinds 2008 dé partner voor hoogwaardige en duurzame trappen, hekwerken en constructies in nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Wij creëren op maat gemaakte oplossingen voor balkons, galerijen, dakterrassen en trappenhuizen, waardoor gebouwen aantrekkelijk, leefbaar en veilig worden voor iedereen.

Vanaf het begin van het bouwproces werken we nauw samen met onze klanten, zodat zij optimaal profiteren van onze expertise in engineering, productie en montage. Als betrokken partner staan wij garant voor kwaliteit en ontzorgen wij onze opdrachtgevers volledig, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken.

Kernwaarden van Trahecon

  • Vakkundig, gepassioneerd en betrokken

  • Creatief, doordacht en vooruitstrevend

  • Altijd met de klant in gedachten, oplossingsgericht in aanpak

  • Nauwkeurig, kwaliteitsgericht en betrouwbaar

Werkwijze

Trahecon is de one-stop-shop voor complete bouwtrajecten, van engineering en productie tot planning en montage. Dankzij onze efficiënte aanpak, gebaseerd op ketensamenwerking en een lean organisatie, leveren we keer op keer topkwaliteit.

Met het gebruik van Building Information Model (BIM) werken architecten, aannemers en onderaannemers samen aan één 3D-model, wat fouten minimaliseert en processen stroomlijnt. Door just-in-time productie en nauwkeurige planning weten opdrachtgevers dat ze op ons kunnen rekenen. Bij Trahecon draait het om ontzorgen met integrale oplossingen, niet alleen om het leveren van producten.